Ideeën / activiteiten voor ouderen


Bent u op zoek naar ideeën voor activiteiten voor ouderen? Wat dacht u van een bezoek van De Pannenkoekenwagen! De Pannenkoekenwagen komt bij u op locatie en voorziet iedereen binnen een mum van tijd van een heerlijke pannenkoek.

Deze nostalgische maaltijd zal zeker in de smaak vallen bij uw bewoners en het is natuurlijk ook leuk en gezellig om samen met elkaar een pannenkoek te eten.


150 pannenkoeken per uur

De Pannenkoekenwagen heeft een capaciteit van rond de 150 pannenkoeken per uur. U heeft twee mogelijkheden: vrij eten of beperkt eten. Bij vrij eten worden de pannenkoeken op bestelling gebakken en kan iedereen zelf een keuze maken uit de verschillende soorten pannenkoeken. Er wordt bij vrij eten per persoon afgerekend. Bent u op zoek naar goedkopere ideeën voor activiteiten voor ouderen? Dan kunt u ook kiezen voor beperkt eten. In dat geval wordt iedereen razendsnel voorzien van een naturel pannenkoek. U betaalt bij beperkt eten een vast bedrag per pannenkoek.

Wij zorgen ook voor grote borden, bestek, servetten en zoet beleg zoals stroop, poedersuiker en kaneelsuiker. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar.


Nostalgisch feestje

Op zoek naar leuke ideeën voor activiteiten voor ouderen? Zoek niet verder en reserveer nu De Pannenkoekenwagen. We komen graag bij u op locatie. Of dit nu een zorgcentrum of bejaardensoos is, wij maken van ons bezoek een nostalgisch feestje.


Reserveren? Vul dan het formulier op onze website in. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. U kunt hier een prijsberekening maken op basis van het aantal personen en uw locatie. Ook vindt u hier regelmatig leuke acties.