Activiteiten kinderdagverblijf


Bijna alle kinderen zijn dol op pannenkoeken. Samen pannenkoeken eten behoort dan ook tot de leukste activiteiten op een kinderdagverblijf. Maar het is wel veel werk om voor alle kinderen pannenkoeken te bakken en om mee te helpen zijn dreumesen en peuters nog net iets te klein.


Vrolijke wagen

Reserveer daarom De Pannenkoekenwagen. In onze vrolijke wagen komen wij bij u op locatie en binnen 10 minuten na aankomst zijn wij gestart met bakken. We kunnen 150 pannenkoeken per uur bakken dus binnen een mum van tijd hebben we iedereen voorzien van een heerlijke pannenkoek. Wat zullen de kleintjes smullen!


Wat ook prettig is, is dat wij rekening houden met allergieën. Zo kunnen wij lactosevrije pannenkoeken maken van sojamelk. Heeft één van de kinderen een glutenallergie? Dan kunt u eventueel zelf het glutenvrije meel meenemen en bakken wij de pannenkoeken in een speciale pan om kruisbesmetting te voorkomen.


Snel en voordelig

Wanneer wij pannenkoeken serveren bij activiteiten op een kinderdagverblijf maken we meestal gebruik van beperkt eten. Dit betekent dat er alleen naturel pannenkoeken worden gebakken en u per pannenkoek betaalt. Dit is de snelste en goedkoopste oplossing. Wilt u als leiding liever een andere pannenkoek? Bijvoorbeeld met appel of spek? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Voor prijsinformatie kunt u online op onze website een berekening maken op basis van het aantal kinderen en uw locatie. Zo weet u direct waar u aan toe bent.


Geen ingewikkelde activiteiten voor uw kinderdagverblijf maar een smakelijk bezoek van De Pannenkoekenwagen! Kijk voor meer informatie en ons reserveringsformulier op onze website. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.