Activiteiten voor gehandicapten


Het kan soms moeilijk zijn om leuke activiteiten te organiseren voor gehandicapten. Samen eten is erg leuk maar erg kostbaar om te realiseren. De Pannenkoekenwagen maakt het u makkelijk. Samen heerlijk pannenkoeken eten zonder weg te hoeven van uw zorginstelling.


Bij u op locatie

De Pannenkoekenwagen komt namelijk gewoon bij u op locatie. Met onze wagen hebben wij de capaciteit om in een uur ongeveer 150 pannenkoeken te bakken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor onbeperkt eten. De pannenkoeken worden dan op bestelling gebakken en iedereen kan zelf een keuze maken uit de verschillende pannenkoeken. Wilt u het echter sneller, dan kunt u ook kiezen voor beperkt eten. In dat geval wordt er voor iedereen razendsnel een naturel pannenkoek gebakken.


Vrolijke sfeer

Zo kunt u samen genieten van lekkere ambachtelijke pannenkoeken en de vrolijke wagen zorgt direct voor een gezellige sfeer. Een echt feestje waar iedereen van zal genieten. En zelf blijft u niet met de afwas zitten want wij nemen grote borden, bestek en servetten mee. U hoeft zelf nergens voor te zorgen en nemen de vuile vaat dus gewoon weer mee.


Online prijsberekening

Veel activiteiten voor gehandicapten zijn erg kostbaar. Met De Pannenkoekenwagen op uw locatie kunt u gezellig samen genieten van heerlijke pannenkoeken zonder de torenhoge kosten om uit eten te gaan. U kunt online een prijsberekening maken op basis van het aantal gasten en uw locatie. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Indien nodig kunnen wij natuurlijk ook rekening houden met allergie├źn.


Zoek niet langer naar activiteiten voor gehandicapten maar reserveer nu De Pannenkoekenwagen.