Catering bedrijfsfeest


Bijna iedereen is dol op pannenkoeken. Daarom is het inschakelen van De Pannenkoekenwagen een goed idee voor de catering van uw bedrijfsfeest. Maar ook zijn wij regelmatig te vinden op familiefeesten, bij kinderdagverblijven, op scholen enzovoort. Er is dan ook voor iedere groep wel een passende oplossing. Neem eens een kijkje op onze website om een impressie te krijgen van de mogelijkheden.


Gezellig en ongedwongen

Een gezellige en ongedwongen sfeer staat bij ons centraal. Ook bieden wij daarnaast een snelle service. Tien minuten nadat we zijn gearriveerd gaan we aan de slag en kunnen we ook grote groepen al snel voorzien van een pannenkoek. Onze capaciteit ligt dan ook op 150 pannenkoeken per uur.


Onze prijzen lopen uiteen en zijn afhankelijk van de keuze die u maakt. Zo kunt u kiezen voor beperkt eten en dan bakken wij alleen naturel pannenkoeken. Natuurlijk verzorgen wij wel zoet beleg. Ook kunt u kiezen voor vrij eten, dan kan iedereen zijn eigen pannenkoek kiezen. U kunt hierbij denken aan spek, kaas, ui, prei, champignon enzovoort. Uiteraard is beperkt eten goedkoper en dus beter geschikt voor een laag budget. U kunt op onze website een snelle berekening maken van de prijs. Daarnaast hebben wij ook regelmatig leuke acties. Op dit moment kunt u tegen een laag budget kiezen voor naturel, spek, appel of rozijnen. Dit valt onder het vrij eten pakket.


Bent u enthousiast geworden en wilt u ons inschakelen voor de catering van uw bedrijfsfeest? Dan kunt u gebruik maken van het online reserveringsformulier.